Dr. Krizsán Szabolcs

Dr. Krizsán Szabolcs

1977 –ben születtem Nagyváradon , az elemi iskolák elvégzését követően a Nagyváradi Római Katolikus Szent László gimnáziumban végeztem.

A Nagyváradi Orvostudományi és Gyógyszerészeti kar Általános Orvosi Karán végeztem. 2005 óta a Tolna Megyei Balassa János Megyei Kórház Urológiai osztályán dolgozom.

2008 és 2009 közt az urológiai szakvizsgához szükséges másfél éves gyakorlatot a Pécsi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján töltöttem. 2010-ben urológiából szakvizsgát tettem.

Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak, illetve az Európai Urológus Társaságnak.


Az urológia magánrendelésen biztosítom a nyugodt, diszkrét, kulturált körülmények közt, előre egyeztetett időpontban történő konzultációt. Kényelmes légkondicionált környezetben várom kedves pácienseimet.

Teljes körű urológiai vizsgálat, férfiak és nők részére, sorban állás nélkül!


Mit foglal magába egy urológiai szakvizsgálat ?

A 15-20 percig tartó vizsgálat során az előzmények és a panaszok megbeszélésével kezdem a vizsgálatot. Ez alatt az idő alatt igyekszem oldani a betegben felmerült feszültséget. Ezt követően a hagyományos, illetve az urológiai szervekre vonatkozó fizikális vizsgálatot végzem el. Vizsgálom a veséket , a húgyhólyagot, a külső nemi szerveket, férfiak esetében a prosztatát. Ezt követi a vizeletvizsgálat.

Részletes tájékoztató letöltéseSaját honlap elérhetőség:


drkrizsan

  • Hírlevél feliratkozás

    Ha Ön érdeklődik szolgáltatásaink, újdonságaink iránt és ezzel kapcsolatban naprakész információkat szeretne kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre.
Feliratkozás