Projekt

Egészségcentrum – inkubátorház létrehozása Szekszárdon

A Dél-Dunántúli Operatív Program által nyújtott támogatás felhasználásával valósulhatott meg az Orthodent Kft fejlesztési elképzelése: egy Egészségcentrum – inkubátorház létrehozása Szekszárdon. A több mint 160 millió forintos összköltségű projekt során modern egészségügyi központot hozott létre vállalkozásunk.

Vállalkozásunk 2006-ben alakult. Projektünk egy „Egészségcentrum”- vállalkozói inkubátorház létrehozását célozta Szekszárd belvárosában. A beruházás helyszíne saját tulajdonban van, elhelyezkedése ideális, jól megközelíthető belvárosi ingatlan, tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a megyei kórház épületével szomszédos helyen található.

Vállalkozásunk a projekt során egy 1.127 m2-es hasznos alapterületű Egészség-centrumot hozott létre, amely tartalmaz parkolókat, rendelőket/irodákat, tárgyalót/oktatótermet és a hozzá kapcsolódó szociális blokkot. A korszerűen kialakított helyiségekben számos vállalkozás találhat megfelelő – esztétikus, a szigorú higiéniai elvárásoknak is minden tekintetben megfelelő körülményeket. Az elsődleges célcsoport az egészségiparban érdekelt induló vállalkozások köre. Az ő számukra lehetőséget biztosítunk a megfelelő elhelyezésre, folyamatos szolgáltatásokkal gazdaságosan olyan hátteret tudunk fenntartani, melyben a vállalkozások csak az általuk magas hozzáadott értéket jelentő szolgáltatásokra tudnak koncentrálni, és a helyben meglévő infrastruktúrát, gépi és informatikai hátteret is hatékonyan tudják használni. A betelepült vállalkozások részére a szakmai munkához kapcsolódó szolgáltatások mellett üzleti vállalkozások vitele szempontjából hasznos: üzletviteli tanácsadást, jogi tanácsadást, tolmácsolást, irodai szolgáltatásokat, IT szolgáltatásokat, képzéseket.

A projekt tervezett költségvetése 160 mFt + ÁFA volt, ehhez összesen 70 %-os támogatást kapott vállalkozásunk a Dél-Dunántúli Regionális Operatív Program keretében elnyert pályázatával. A projekt 2010. október 30-án indult.

Infoblokk3_ERFA

A projekt a DDOP-1.1.1/B-09 pályázati konstrukción nyert támogatás felhasználásával valósult meg.

A támogatási konstrukciókról bővebben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség oldalán olvashat.

  • Hírlevél feliratkozás

    Ha Ön érdeklődik szolgáltatásaink, újdonságaink iránt és ezzel kapcsolatban naprakész információkat szeretne kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre.
Feliratkozás